Dit zijn wij

Tevreden klanten en een gelukkig en succesvol team - dat is onze visie.

Wij zijn Teppana

Wij houden van innovatie, wij ademen Hamburg, wij hebben de vinger aan de pols, wij focussen op nuttige oplossingen, wij hebben een oog voor esthetiek - en bovenal zijn wij een familie die haar expertise en passies vereinigt in een eerlijke visie: stijlvolle, wasbare tapijten. Dat is Teppana. Dat zijn wij!

Wij stoffen letterlijk en spreekwoordelijk tapijten af en leggen ze op een eigentijdse manier aan je voeten. Ramin had de fundamentele idee, goochelt graag met cijfers en brengt de waardevolle ervaring van het familiebedrijf met zich mee. Celine, als een bestudeerde ontwerper, creëert altijd nieuwe esthetische patronen met veel aandacht voor detail.

Wat maakt ons wie wij zijn...

Dierenliefhebbend 🐶

“Woef” en “Miauw” klinken ons als muziek in de oren. Onze beste vrienden op vier poten inspireren ons ook bij de creatie van onze producten, omdat wij de coëxistentie van mens en (huis)dier willen optimaliseren. 

Duurzaam 🌱

Tegenwoordig moet milieubewustzijn een essentieel onderdeel zijn van iedere nieuwe productontwikkeling en -fabricage. Wij volgen deze kerngedachte van recycleerbaar materiaal tot product en verpakking.

Modern ✨

Wij denken graag buiten de kaders. Daarom hebben wij ons vanaf het begin beziggehouden met het pragmatisch aspect: Hoe kunnen tapijten nog huiselijker en het leven gemakkelijker worden? Het resultaat: Teppana.

Eerlijk ☝

Ondanks textiele uitslovers blijven wij met beiden voeten op het tapijt, omdat eerlijkheid en transparantie voor ons het belangrijkst zijn. Als product van een gevestigd familiebedrijf hechten wij waarde aan eerlijke prijzen en wederzijds respect.

Stijlvol 🔥

Bij al onze functionaliteit, vegen wij esthetiek niet onder het tapijt. Integendeel: voor ons is het design even belangrijk, aangezien je toch alleen mooie tapijten weer wil schoonmaken.

Traditioneel ❤️

Wij genieten ervan een brug te slaan tussen traditie en moderniteit. Zo ontstaat uit twee elementen - (1) eigen productie en (2) onze hedendaagse visie - een harmonisch geconstrueerd tapijt.

Welkom bij de Teppana familie

Onze samenwerking is gebaseerd op 100% eerlijkheid, die wij intern en in de communicatie met onze gemeenschap naleven. Bij ons is er geen op en neer, maar alleen links en rechts - wij handelen samen. We zijn een familie met een grote missie.

Onze zorgvuldige visionairs voor de winkel

Ramin

Céline

Astrid

Alina

Jenny

Kira

Linda_Website-S.jpg__PID:6fb6f563-e97f-4882-988e-dbda5a0bdef2

Linda

Elena

Sebastian

Sarah

Freda

Sarah-O_Website.jpg__PID:0bdef2c9-4a98-4f35-8cbb-dc1b1fb637b4

Sarah

Jana

Alissa_Website.jpg__PID:dc1b1fb6-37b4-40c5-9082-654b6fee406e

Alissa

Mattis

Onze dagelijkse helden in productie

100% Geproduceerd in Duitsland

Met veel toewijding en knowhow produceren, verpakken en verzenden wij de tapijten voor onze klanten in Hamburg. Wij volgen het leidende principe van recycleerbaar materiaal tot productie en verpakking.

Hoogste kwaliteitsnormen

Wij genieten ervan een brug te slaan tussen traditie en moderniteit. Zo ontstaat uit twee elementen - eigen productie en onze hedendaagse visie - een harmonisch geconstrueerd tapijt.

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ervaren collega's om ons geweldige team te versterken!

Vacatures bekijken

Wij doen de groeten vanuit de Hanzestad Hamburg